Glamping si rafting, Green Camp Buzau

Durata circuit
Categorie: Activ
Grad de dificultate: Moderat

Green Camp, Buzau

Te invitam sa te bucuri de un weekend plin de adrenalina alaturi de familie si sa te deconectezi in mijlocul naturii! Hai cu noi!

Am pregatit un sejur activ in inima naturii combinand doua dintre activitatile foarte cautate in turismul actual: glamping si rafting.


Situat in Vadu Oii, zona Nehoiu judetul Buzau, Green Camp are o capacitate de 40 locuri in corturi de glamping (12 corturi de 2 persoane, 4 corturi de 4 persoane) si 10 locuri in conditii de „Camping Plus” (1 cort de 2 persoane cu tematica „militara” si 4 corturi suspendate in copaci de 2 persoane, model Tentsile). Grupurile sanitare sunt la comun, dar ofera conditii cu adevarat premium si igiena este tratata cu maxima seriozitate si responsabilitate (in total sunt 3 cladiri „grupuri sanitare” diferite, doua dintre ele fiind dotate cu cabine de dus si toate trei cu toalete).

In complexul Green Camp este un restaurant – bar (sub forma de terasa acoperita) cu o capacitate de 60 de persoane. Meniul restaurantului este personalizat in fiecare zi si este realizat numai cu ingrediente de calitate si pe cat posibil, din gama „eco”.

Corturile de glamping sunt asezate pe o plaforma de lemn cu terasa proprie, deci se poate respecta cererea de distantiere solicitata de situatia curenta.

Zilele le veti petrece in mijlocul naturii admirand peisaje montane.

Te asteptam sa incerci o tura de rafting alaturi de mai multe familii, sa te imprietenesti cu cei mici si cei mari, intr-un grup restrans, cu iubitori de natura si aventura!

Experiențe incluse în ofertă

 • Rafting pe raul Buzau
 • Descopera experienta cazarii la glamping
 • Socializare alaturi de familii cu copii
 • Mese cu produse locale

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

    Sosire in cursul zilei la Green Camp Buzau. Cazare si dupa-amiaza libera pentru relaxare in natura. Seara cina si cazare.

Dimineata, dupa micul dejun, se pleaca intr-o aventura: rafting pe raul Buzau. Traieste experienta de Rafting pe raul Buzau si lasa adrenalina sa iti amplifice toate simturile.

Raftingul este un sport acvatic practicat pe ape curgatoare de munte, in barci speciale realizate din materiale rezistente la frecare si impact. In unele cazuri, este considerat sport extrem, dar nu si raftingul pe raul Buzau, deoarece traseul este de clasa 2 / 3 si ghizii au experienta si certificari internationale. Raftingul pe Buzau este perfect pentru amatorii de senzatii tari! Zona aleasa este potrivita pentru incepatorii care isi doresc sa experimenteze aceasta senzatie deoarece ofera obstacole de nivel 2-3 dar in acelasi timp perfecta pentru cei ce doresc sa se pregateasca petru rauri cu grad de dificultate mai ridicat. Aceasta activitate dureaza in jur de 4h (minim 4 persoane). Ne intoarcem la Green Camp pentru pranz si pentru o pauza de siesta.

Dupa amiaza, optional, se poate face o drumetie in inima muntilor. Daca iti place sa fii in mijlocul naturii, sa tragi in piept aerul puternic de munte, sa nu te dai batut pana nu ajungi unde ti-ai propus, drumetiile montane reprezinta activitatea care ti se potriveste. Spiritul de echipa, socializarea si sprijinul reciproc sunt nelipsite din aventurile noastre din inima muntilor. 

(cost informativ drumetie: de la 80 ron/ persoana, in functie de complexitatea traseului)

Cina si relaxare la Green Camp.

Dimineata, dupa micul dejun, va luati la revedere de la gazde si plecati spre casa. Optional, inainte de plecare puteti face o plimbare cu caiacul pe lacul Siriu. Aici pot participa si copiii sub 7 ani. Cost informativ: 190 lei/ persoana.

Pe drumul spre casa va puteti incheia acest sejur facand o scurta oprire la vulcanii noroiosi.


Servicii incluse

Oferta weekend, vineri – duminica: 2 nopti

Lunile mai, iunie, septembrie:

 • Adult: 595 RON

Lunile iulie, august:

 • Adult: 605 RON

 

Oferta in timpul saptamanii, luni – joi: 2 nopti

Lunile mai, iunie, septembrie:

 • Adult: 555 RON

Lunile iulie, august:

 • Adult: 575 RON

 

Costuri copil:

 • Copil < 7 ani in cort cu 2 adulti: gratis (nu poate face rafting)
 • Copil 7-14 ani in cort cu 2 adulti: 370 RON (inclusiv rafting)

 

Marime grup:

 • Grup minim de 2 persoane.
 • Fiecare cort are 2 paturi si se inchireaza pentru minim 2 adulti.

 

Cost

Pachetul include

 • 2 nopti de cazare in corturi impermeabile de 2 persoane
 • Mese: mic dejun (2), pranz (1) si cina (2) in restaurant cu meniu fix si cu produse locale
 • Rafting in a doua zi, dureaza ~4h
 • Echipament pentru rafting
 • TVA

 

Pachetul nu include

 • Transportul pana la Green Camp  
 • Bauturile alcoolice si racoritoare din timpul meselor
 • Excursiile trecute in program ca fiind optionale
Detalii servicii

 

 • 2 nopti de cazare in corturi impermeabile de 2 persoane.
Cazare

Mese: mic dejun (2), pranz (1) si cina (2) in restaurant cu meniu fix si cu produse locale.

Mese
 • Rafting pe raul Buzau, cu ghizi experimentati si calificati
 • Cazare speciala, intr-un Glamping Camp.
Experiente locale

- Locatia este situata in zona Nehoiu, jud. Buzau. Mai exact in zona Comunei Gura Teghii - in Vadu Oii, in mijlocul naturii (punct de reper orasul Nehoiu, aflat la 160 km fata de Bucuresti si 90 km de Brasov).

Detalii rafting. Raftingul este un sport acvatic practicat pe ape curgatoare de munte, in barci speciale, construite din materiale rezistente la frecare si impact. In unele cazuri, este considerat sport extrem, dar nu si raftingul pe raul Buzau, deoarece traseul este de clasa 2-3. Participare copii cu varsta minima de 7 ani. Nu este nevoie de o experienta anterioara, singura cerinta este sa va doriti aventura si distractie!

Echipamente complete: nu se face rabat la calitate! Se folosesc cele mai bune si moderne echipamente, cu barci de rafting de ultima generatie, costume si incaltaminte de neopren, veste de salvare si casti.

- Tariful pentru rafting este acelasi indiferent de varsta.

Ghizi experimentati si calificati: echipa de coordonare are urmatoarele licente internationale - World Rafting Federation si International Rafting Federation (standard de ghidare si siguranta in rafting), Rescue 3 Whitewater Rescue Technician Professional (standard de salvare in conditii de white water) si British Canoe Union White Water Safety & Rescue (standard de interventie si salvare in white water).

Foto details: Green Camp

Modalitatea de plata a pachetului este:

 • Avans de 50% din valoarea excursiei in momentul inscrierii.
 • Plata integrala cu cel tarziu 21 de zile inainte de data plecarii.

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:

 1.  40% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 28 - 15 zile  calendaristice inainte de data inceperii sejurului;
 2. 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Corturile de glamping sunt asezate pe o plaforma de lemn cu terasa proprie, deci se poate respecta cererea de distantiere solicitata de situatia curenta.

Nota: In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de agentie, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului


Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Glamping si rafting, Green Camp Buzau - sejur Explore Travel
Glamping si rafting, Green Camp Buzau - sejur Explore Travel
Glamping si rafting, Green Camp Buzau - sejur Explore Travel
Glamping si rafting, Green Camp Buzau - sejur Explore Travel
Glamping si rafting, Green Camp Buzau - sejur Explore Travel
Glamping si rafting, Green Camp Buzau - sejur Explore Travel
Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum